Over Vakaturemarkt

Wij als Vakaturemarkt personeelsdiensten streven naar perfectie. Onze manier van werken gaat altijd een stapje verder. Het contact met de uitzendkracht en de inlener is altijd op persoonlijke basis gericht. Wij proberen de juiste uitzendkracht bij het juiste bedrijf te plaatsen, hierbij wordt gelet op persoonlijkheid en het passen binnen de bedrijfscultuur. Motivatie voor de baan en competentie staan aan de basis voor selectie van potentiële kandidaten.

Op dit filiaal verzorgen wij:

Het filiaal is maandag tot en met vrijdag geopend van 09:00 tot 17:30 uur, indien gewenst kan er op een andere dag c.q. tijdstip een afspraak gemaakt worden.

vakaturemarkt Hetty en Ferno

Geschiedenis

Bedrijfsgeschiedenis: Wij zijn vakaturemarkt personeelsdiensten , een algemeen uitzendburo opgericht door Hetty Vendeloo. Na enkele jaren werkzaam te zijn geweest bij “de Vakaturemarkt” als filiaal manager heb ik in 2004 mijn eigen uitzendburo opgericht, die nu vaart onder de naam: vakaturemarkt ( een familie bedrijf ). Door onze ambitie en bedrijfscultuur bewijzen wij dagelijks een betrouwbare partner te zijn voor onze opdrachtgevers en uitzendkrachten. Door de samenwerking met “Pay For People” onze back office, zijn alle certificaten en verklaringen aanwezig.