Jobjumpers

Welkom op Jobjumpers.nl, op deze site heb je gelegenheid jezelf te profileren als je op zoek bent naar een baan.

Je profiel wordt met beperkte gegevens geplaatst zodat er geen discriminatie kan plaatsvinden op basis van geslacht, afkomst of leeftijd. Uiteraard achter de schermen zijn bij ons wel al je gegevens bekend en indien wij direct een geschikte baan voor je hebben, nemen wij uiteraard contact met je op.

Wij bemiddelen in alle branches en met een goed CV is het voor ons makkelijker om opdrachtgevers te benaderen. Dus laat je niet afschrikken als je veel bouw of bouw gerelateerde vacatures op onze site ziet staan. Zoals bekend is, zijn er in bepaalde branches enorme tekorten aan goed personeel en in andere branches is er een overschot aan personeel.

Opdrachtgevers kunnen op deze site geheel kosteloos zoeken naar geschikte kandidaten voor de bij hen openstaande vacatures. Om in contact te komen met een kandidaat, gaat dit altijd via ons kantoor en verzorgen wij de uitzending, plaatsing direct bij de opdrachtgever of detachering.

Omdat niet je volledige CV op de site komt te staan is het noodzakelijk de velden zo goed mogelijk in te vullen, om een goede presentatie van jezelf te geven. Uiteraard moet je ook je volledige CV uploaden, maar die is voor achter de schermen. Je presentatie blijft minimaal 1 maand op de site zichtbaar, waarna je wel de mogelijkheid hebt om deze termijn te verlengen, telkens met 1 maand als je nog geen passende baan hebt gevonden. Uiteraard verwachten wij dat als je een geschikte baan hebt gevonden, je dit doorgeeft aan ons zodat wij je profiel kunnen verwijderen. Wij controleren en beoordelen je plaatsing en na onze autorisatie wordt je profiel pas zichtbaar op de site. Wij behouden ons het recht voor om profielen te verwijderen als deze niet voldoen aan de norm.

Inloggen

Log in om je profiel te bekijken.

Werkzoekenden

Plaats je CV

Opdrachtgevers

Bekijk CV's

app uitzenden

Download de Vakaturemarkt App voor je smartphone

Download Appstore Download Android